Sápadtarcú 2012.04.20. 21:33

huszadik nap

4f91b7dfd85d8.jpg_374x456

Ma kipróbáltam a kardiot, 1 perc futás - 1 perc séta váltogatva 30 percig. Őszinte leszek, nem sikerült teljes erőből futni, de a vége felé már a renyhe remegő pingvin-kocogás is csak óvtosan ment.
Utálatos volt, teljes erőből vártam a végét... Van hová fejlődni.

Próbálom megfogadni a tanácsokat, holnap reggel úgyis bevásárlással kezdek a Tescoban.

Ma a futás hatására elfogyott a motivációm, éhes vagyok, hiába iszok bármit, tilos dolgokat akarok enni. Azért kibírom, de most már kezd nehéz lenni a diéta. Ez már elég ok arra, hogy mától az összetevők arányát is figyeljem, és okosabban táplálkozzak. Különben ez az egész fogyósdi nem lesz más, mint egy sablon tavaszi fellángolás. 

Kitartás!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurablog.blog.hu/api/trackback/id/tr604463748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ann1294 2012.04.21. 14:02:32

Elnezest, azt nem irtam, hogy edzes utan kell szenhidrat is. Ha vacsora elott edzel akkor ne csak feherjet fogyasszal. Lehet ezzel felreinformaltalak... elnezest.

Ha nem tetszik a futas csinalj egy masfele kardiot. Bemelegitesnek 2-5 perc gyors gyaloglas. 30 mp-ig gyakorlat teljes erovel, 5-10mp piheno. Gyakorlatok: fekvotamasz, jumping jacks, V-felules, ugralokotelezes (akar kotel nelkul, csak imitalni), 4 utemu fekvotamasz, egyenes labemeles vagy ollozas, hegymaszo futas, lab felemel foldrol felulesben es oldalra fordulas medicin labdaval vagy tarcsaval (9kg), stb. ... 2 kor kezdoknek, 4 kor haladoknak. Korok kozott vizet inni es 2 percet pihenni. Vegen nyujtas!

Meg kell talalnod mi az ami neked valo, mi az amit elvezel es azt csinalni. Ha nem megy a futas es elmegy a kedved keress mast ami motival, ami fenntarthato. Egy kalappal.

Sápadtarcú 2012.04.22. 09:42:19

Köszi a bátorítást, megpróbálom ilyen 2 perces szünetekkel, ahogy írtad.
Az edzésem általában vacsora előtt van, és utána ritkán fér bele szénhidrát, próbálom átcsoportosítani.
Nem írsz blogot véletlenül? :)

Ann1294 2012.04.25. 21:12:46

@Sápadtarcú: Nem, nem irok blogot. En csak tanulok beloluk.

Recept tippeket, alapanyag otleteket es edzesvideokat vadaszok. Keresem a jok kozott is a legjobbakat es biztatom a kezdoket. Legyen nekuk is sikerelmenyuk.
süti beállítások módosítása