4f9047d126b5e.jpg_387x458

Tegnap csináltam egy gyilkos edzést, szépen szabályosan, ahogyan a body.builder-ről tanultam, utána 30 perc infraszauna.

ma Ann1294 kommentjének (és némi utánaolvasásnak) a hatására egy 20 perces, percenként változó intenzitású kardiót végeztem, eredetileg 30 perc lett volna, de nem bírtam csak 20 percig.
5-ös és 13-as fokozatokat váltogattam. Utána 30 perc infraszauna, remélem van értelme.

Tegnap megint lemértem magam, hátha... Az eredmény (zárójelben az induló értékek):
testsúly: 92,3 kg (95,5 kg)
zsírtömeg: 19,1 kg (21 kg)
tiszta tömeg: 73,2 kg (74,5 kg)

a tendencia látszólag jó, ráadásul az orvoslexikon kalkulátor sem a zsírt írja, hanem "testsúlya csökkentéséhez..." A testsúlyom pedig csökkent 3,2 kg-ot 18 nap alatt. Elvileg még csak 2,6 kg-ot kellett vol fogynom. Talán ez reális is, bár az első mérést a második napon végeztem, elvileg már részben kiürült belekkel, stb.

örülök, ha kommenteltek, esetleg a nálam szakértőbb olvasók kritikáit szívesen veszem :)

Az  anyagcserém végre felgyorsulni látszik, kb óránként járok pisilni, ami máskor napi 1-2 max szokott lenni.

kitartás

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurablog.blog.hu/api/trackback/id/tr394461659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ann1294 2012.04.20. 09:55:17

Szia! Ne haragudj, de picit megint bele szolok. Aztan azt csinalsz amit akarsz. Elolvasod, fuleden be, fuleden ki. :)
Magas a zsirbeviteled. Igy lassu lesz a zsirszazalekot letornazni. Napi 30g eleg lenne szerintem. Pl. a tizoraid mozarella es teljes tej (kalorai alapjan). A teljes tejet atcserelnem felzsirosra (a zsir miatt, nem a kalorai miatt, minden csepp szamit) es a megmaradt kaloriat hozzacsapnam masbol az etrendhez.
A testzsirod gyorsabban fog csokkenni ha a zsirbevitel alacsonyabb. Ez a konnyebb ut.
Este utolso etkezesnek a tejberizst kicserelnem feherjere (pl. scitec whey protein professional - egy csomag 220Ft) vizzel shakerben. Itt a lenyeg a magasabb feherje, alacsonyabb zsir es este utolso etkezesnek ne legyen mar CH (rizs). Alvaskor az izmokat kell taplalni. Az izmoknak feherje kell. Az izmok igy nem bomlanak le es minel tobb izom van annal gyorsabb az anyagcsere, annal tobb kaloriat egetsz, annal gyorsabb lesz a sulyvesztes... stb. Be kell inditani. Persze ez is kevesebb kcal mint (kb. 120 nem 170), szoval meg valahova adjal alacsony zsirtartalmu etelt (ebed vagy uzsonna). Kitartas neked!

Ann1294 2012.04.20. 10:06:47

Ebedre a csirkehust barnarizzsel nem hiaba ajanljak izom epiteshez. Ha nem izlik siman a barnarizs, ussel ra egy tojast teflonban zsiradek nelkul(sultrizs). -- A levesbol nem lesz izom. :)
süti beállítások módosítása