4fa17989766e4.jpg_641x450

+1 óra sietés a futópadon, a gép már 12-13 %-os leejtőn gyalogoltat, egyre nehezebb elérni a megfelelő pulzust.

Sose izzadtam még ennyit mint ma, és sose volt ilyen nehéz az edzés mint ma. De lehet, hogy az volt a baj, hogy franciát tanultam közben hallás után (Relaxa), és így még az agyam sem tud ellazulni közben... Aztán betoltam ezt a zenét https://www.youtube.com/watch?v=eXMJ-V6MCzw és máris könnyebben ment, ráadásul meg is büntettem magam a végére egy kis extra hajtással, nem lehetek ennyire gyík, hogy feladjam 40 percnél. bah.... >:|

A pozitív eredmények miatt lazultam el szerintem, rányugodtam, hogy minden ok, már látom magam vékonyan, és magyarázom magamnak, hogy már így is fogytam egy csomót... Valaki üssön meg! Vagy mondja meg, hogy mivel szokta motiválni magát. Nyugi, azért sikerülni fog.. ;)

Kitartás!

http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2012/04/girls-920-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurablog.blog.hu/api/trackback/id/tr324485051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása